Emblas konsertkalender


Songar sæle - en førjulskonsert i Røros kirke 25-Nov-2018

Billetter: 250,-/100,-

Søndag 25. november har vi gleden av å invitere til førjulskonsert sammen med duoen Mjelva/Zethson på Røros. Vi lover en kveld fyllt med varme harmonier og juletoner i samklang mellom fele, piano og kor.

Mjelva/Zethson er en spennende og uvanlig duo bestående av folkemusikeren Olav Luksengård Mjelva fra Røros (fele og hardingfele) og impro/jazzmusikeren Alexander Zethson fra Karlstad i Sverige (piano). Duoen finner hverandres musikk og musikalitet svært spennende - to ulike verdener som har mye å tilføre hverandre. Stort sett møtes duoen i tradisjonell felemusikk fra Røros og Hallingdal, i tillegg til nyskrevne låter av Mjelva. Fokuset settes på å forsterke de detaljene som allerede ligger i låtene, og å bygge ny musikk og nye klangunivers, hele tiden med tradisjonen som fundament.

Billettpriser:
Voksen: 250 kr
Barn (under 16 år): 100 kr

Billetter kan kjøpes i døra eller på Vipps:
Søk etter 'Damekoret Embla' eller vårt vippsnummer 538211 under 'Kjøp og betal' i Vipps-appen og velg det arrangementet og den billett-typen du ønsker.


Vinterklanger - Julekonsert i Os kirke 24-Nov-2018

Samarbeidskonsert med Os mannskor

Billetter: 250,-/100,-

Lørdag 24. november har vi gleden av å invitere til førjulskonsert i Os kirke sammen med Os mannskor. Vi byr på et variert program med fokus på nye komposisjoner (til og med en urfremføring!) og selvsagt kjente og kjære juletoner. Etter konserten blir det kaffe og enkel matservering i kirkerommet. Vi håper mange vil komme og tilbringe denne lørdagskvelden sammen med oss!

Billettpriser:
Voksen: 250 kr
Barn (under 16 år): 100 kr
Prisen er inkludert servering.

Billetter kan kjøpes i døra eller på Vipps:
Søk etter 'Damekoret Embla' eller vårt vippsnummer 538211 under 'Kjøp og betal' i Vipps-appen og velg det arrangementet og den billett-typen du